JUL

Jul är faktiskt väldigt fridfull och skön gör så lite så möjligt.. Har byggt lite pussel men mitt tålamod tog slut så nu sitter jag här.. Fick totalt 5 böcker i jul i olika genre så ska läsa ut den bok jag håller på med så jag kan börja läsa en ny!

Just nu sitter jag å drömmer.. Om jag inte uppfyller min dröm nu kanske det blir efter studierna det vet man aldrig.. Ett studieuppehåll tror jag kan föra med sig en del bra saker också.. =) Man blir nog ganska säker om man är på rätt spår eller inte.. så....
Min plan vet jag inte om jag ska avslöja riktigt än..
 
Fan snart är det ett nytt år..Tiden går så snabbt..

Tiden bara försvinner

Vet inte var jag ska börja. Händer så mycket samtidigt och ingen ork finns kvar. Just nu är jag ute på VFU det tar på krafterna kan man säga, är inte van att gå upp kl. 6 varje morgon. Vad ska man säga om praktiken..Är upp och ner, det är både roligt och tråkigt. Jag tvivlar för första gången på riktigt på den här utb. Efter jul har jag mina två examinationer vilket innebär att en lärare i matte en i svenska kommer ut och bedömer mig under 40 min och därefter får man sin dom. I matte ska jag ha en lektion om bråk i svenska är det väldigt osäkert och det känns inte alls bra. Men jag ser framemot jullovet som altid kommer vid rätt tillfälle.

Annars då.. Annars rullar livet på.. Skönt att den mörkaste perioden snart är över, kanske man slipper deppa så mycket och tycka att allt är värdelöst.. För så är inte fallet, livet är  faktiskt rätt skönt. Allt som hänt har börja lägga sig och tryggheten kommer sakt men säkert tillbaka. Men jag är inte helt trygg och kommer aldrig bli.. Minnet finns alltid kvar och förföljer mig, fastän jag försöker förtränga. Att ta promenader eller gå hem från stan själv är inte en självklarhet än.. Men jag hoppas det kommer.

Jag kommer på mig själv, jag tänker på er. Er är mina små "barn" Lena, Finn & Nicole. Att komma in i en familj och bli en del av den, bli extramamma är inget man glömmer. Det är nog med facit i hand en av de bästa saker som jag gjort, växte minst 2 m. Fastän den tiden var rätt ensam så var den lärorik och när jag befann mig i det var jag mamma. Man hade sina bråk med barnen speciellt med en bestämd dam men det var nog det som förde oss nära.

Tiden rinner iväg.. Snart, snart så sitter jag efter en tung höst med mycket plugg och mycket ångest hemma i mitt rum och är omgiven av de allra bästa då vill jag stanna tiden och bara njuta! Att sammanfatta denna höst blir inte så roligt. Så det hoppar vi över...

Ja nu ska jag planera en mattelektion.. Måste bara säga att det är roligt att ha praktik med en som tar ner en på jorden när man svävar och tror att allt är mer komplicerat än vad det eg. är. 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0