En deppig dag

Livet är en evig väntan emellanåt, så känns det iallafall. Jag fattar inte att jag går med på att vänta ist. för att göra det jag vill. Ibland känner jag mig väldigt sviken både av andra och även av mig själv. Jag är för naiv ibalnd, jag försöker att göra det bra för andra, men tränger alltid bort mina egen vilja och käslor för att vara snäll.. "Snäll..." Snäll vad fan...snäll och snäll..hur nödvändigt är det.. Just nu känns det inte värt nått.. Jag väntar på att folk ska få sina behov tillfredställda, men när jag väl kommer med nått, så är alla andra inne i sin egen värld..

Allmänt förvirrad och förtvivlad..

Trött de är sjukt, så trött man kan vara.. antalet timmar sömn verkar inte spela så stor roll.. Ingenting spelar roll längre..Jag vet inte vad jag vill...Jag vet inte vad jag kan.. 

Jag vet inte om det här är rätt och det kommer jag på när jag har 63000 i studieskuld.. Fan vad allt går emot mig nu...Skulle behöva vara hemma och tänka å inte vara mitt i allt.. Skulle behöva min Julia.
 

Roligt

Igår hade jag så sjukt roligt.. Jag var först hos Helena och så fixade vi  oss sådär som tjejer gör i nåra timmar innan man ska ut.. Vi fortsatte ner till Smålands och käkade där, middagen satt fint och mätt blev jag.
Sen drog vi till Kantorn på förfest som också var rolig. Sen ner till stan och utgång på Bj:s. Ibörjan hade jag tråkigt och ville hem.. Men sen där vid ett tiden blev det så himla roligt.. så då ville jag inte hem..

Så himla roligt det var igår!!

tack för kvällen!

Idag har jag helt förstörd trött, så ikväll blir jag hemma och jag tänker inte göra nått..

Ny start

Ny start.. Ny kurs.. Nytt år.. Nytt liv, nya mål!!
Känns så himla bra just nu. Så nu ska jag bara njuta och hoppas på det bästa.
Den nya kursen känns bra, rolig och jag hoppas att det finns tid för andra saker denna termin. Det känns som denna termin kommer bli rolig.

Har inte så mycket att skriva.. Allt börjar bli bättre. Så

Saknar iaf min Julia

hmm..

Har tappat kontrollen.. Här sitter jag, ska till skolan om två timmar är inte klar med mitt arbet och hur fan ska jag hinna..Har eg. inte tappat kontrollen.. jag har bara släppt den och det är skönt.. Dock känns det som jag är bakis än.. Men om 1 timma måste jag vara klar med arbetet..

orkar inte skriva IUP vet inte om jag skriver rätt..

Ikväll ska jag till syrran..

Så trött & så glad

Så trött och så glad är jag på en och samma gång.!
Nu har jag klarat båda besöken.. svenska är jag till och med nöjd med. Matten idag kändes inte bra.. Gjorde inte speciellt bra ifrån mig, men godkänd blev jag..Så glad är jag.. Samtidigt som jag håller på att falla i tusen bitar pga. av trötthet både mentalt och och fysiskt.. Vet inte var jag sak hämta energi ifrån..

Sa iaf hejdå till barnen idag det gick bra. Nog för att praktiken har varit rolig känns det skönt att den är över.. Det har varit grymt tungt, samtidigt som det har varit väldigt lärorikt.. :) Lärt mig massa nytt, fått nya perspektiv.. nya erfarenheter osv..

Är trött och nu ska jag fixa lite.

SÅ JÄVLA SKÖN, JAG KLARADE DET!!



Mår illa

Mår inte alls bra. Känns som att jag ska gå i tusen bitar när som helst.
Har båda min exmaminerade lektioner imorgon och på ons... Är så nervös, har ont i magen. Vet inte var jag ska ta vägen. Kan knappt äta. Blir man underkänd så blir man..

Usch usch..
Hoppas allt  slit och tid var värt det som det varit alla andra gånger....Svenska imrogon vet inte om jag känner mig redo eller om jag nån gång kommer att göra det.. eller ???
2 dagar kvar på den här jävla praktiken..Nice

vet inte vad jag längtar efter.. kansek längtar jag mest av allt till det som jag inte har.. Deppar dag idag.

Anna min Anna tack för stödet du gav mig!

Uppsala

Jaa. Det var faktiskt med blandade känslor som man kom tillbaka till uppis.. Till en början kändes det ganska bra, tills jag steg in i mitt rum och såg att min fönster var trasigt..(Jävla skit..) De första man måste göra är att ringa å fixa. Men men nu är det lagat och ganska varmt här inne igen..

Jag har börjat om praktiken men ser faktiskt fram emot att den snart är över..räknar ner dagarna och  längtar efter att få göra bort mina examineradelektioner ..

Imorgon ska jag ha svenska lektion...har planerat
Ska kanske börja planera min mattelektion som jag ska ha på fredag.. men orkar inte ikväll ...Det får bli imorgon..Hoppas att vakna med ett leende imorgon!!

Längatar alltid efter allt/de som jag inte har ..

Hur bra som helst!

Ja.. Julen har varit hur bra som helst, mest skönt har varit att vara ledig och bara vara. Inga krav ingen ångest ingenting. Men nu kommer verkligeheten ikapp mig och jag känner mig lite stressad. Jag har börjat planera min svenska lektion och kommit ganska långt faktiskt, men min matte lektion går inte framåt.. är svårt och vet inte hur jag ska klara det. Konstigt man har ju haft några lektioner, men bara för att lärarna ska komma ut och titta på oss så blir det så svårt :(

Blandade känslor jag vill till Uppsala men ändå stanna hemma.. Jag är verkligen mammas flicka och det kommer kännas mycket ensamt att komma tillbaka till korridoren.. Kommer kännas så tomt nu när Peder har flyttat min matkompis. På något konstigt sätt lagar vi nästa alltid mat samtidigt och fördriver lite tid tillsammans då.. Hatar när folk kommer och går ut och in ur mitt liv.. De är få människor som alltid finns kvar.. Men alla de som inte går som alltid finns kvar är jag väldigt gald att ha, utan er skulle de vara tomt. ¨


Nåra nätter kvar i min egen säng!!

RSS 2.0