Lördag kväll

Lördag kväll tänk vad tiden går fort.. Nu får den gärna passsera rätt fort, vill ha sommarlov. Vill bara ta det lungt. Sitter och skriver på min hemtenta som aldrig blir klar. Jag känner mig varken nöjd eller klar. Men imorgon innan kl hunnit bli allt för mycket ska jag vara klar iaf. Tänker inte sitta hela dagen imorgon med. De får finnas nått stopp..


Igår började faktiskt dagen rätt bra vaknade innan kl 7 och låg och drog mig i sängen ett tag. Sen ringde de från skolan jag jobbade på. Jag svarade inte eftersom jag inte visste om jag ville jobba. 10 min senare ringde jag upp och sa att jag kunde jobba och det kändes bra, var längesen jag jobbade nu. Jobbet var i en 6:a väldigt jobbig sådan ni vet i den åldern då allt bara är skit, i den ålderna man inte orkar röra sig en meter och helst vill ligga hemma i sängen å sova eller spela tv-spel. Men lite vettiga saker gjorde vi iaf.
Men när jag kom hem var jag så himla deppig, hade hänt så mycket under dagen och jag vill bara gråta..Känns som att jag aldrig kommer att bli någon bra lärare. Är det här rätt yrke för mig?? Inte första gången jag tvivlar. Frågan är om jag inte ska bestämma mig om det är rätt eller inte.. Inte för att det bara är å bestämma sig.. Ni fattar..Riktigt deppigt var det iaf.

Åkte hem å sov. efter lite sömn var det bättre. Då drog jag mig ner mot stan för att möta Sandra, Helena mfl. för att äta middag tillsammans. Jag köpte mig en sallad iaf, och sedan satte vi oss vi ån och åt, var så mysigt. Efter det blev det bolaget.. Där jag köpte hela 2 cider (jag å sandra sparar oss till veckan, vilket helena inte förtstod) och lyckades glömma min plånbok. (Duktigt)

Sedan gick vi å köpte mjukgalss vilket var hur nice som helst. Satte oss vid ån igen men på ett nytt ställe och bara myste..Jag å Peter delade galss.. enbart för att galssen var så stor och om jag skulle ätit glassen själv hade jag spytt innan jag kommit till rånet :) Så generös är jag

Tillbaka till tentan.. Önska mig lycka till :och en trevlig lördagkväll ....


blåser motvind

Just nu känns det så iaf. Har suttit hela dagen men tentan. Men kommer ingenstans har haft en halvvärdelös dag idag. Det som är positivt är att jag har nästa skrivit klart en annan fråga. Men den fråga som jag skulle göra idag.. har  inte gått som enligt planerna, har gått så himla segt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. För det första är frågan tråkig isäg. För det andra är den svår, för det tredje känner jag mig negativ och omotiverad.

Ska släppa frågan ett tag iaf för nån timma.. Blir ist.en promend med Sandra. Vi ska gå ner till stan och fixa kårleg till syrran, och gästleg till kicki som kommer på besök nästa vecka sjukt roligt!!!

Dags att ta sig i kragen..

Hemtenta

Hemtenta!

Sitter med en hemtenta och känner mig faktiskt rätt uppgiven. På förmiddagen gick det väl helt okej, men nu står det helt stilla. Jag vet inte om jag har förstått frågan ens. Men innan ikväll måste jag bli halvklar med denna fråga så det är bara att ta tag i det. Hemtentan är i religion och består av 4 frågor av helt olika karraktär och är  svåra på helt olika sätt. En fråga är svår beroende på att den är så simpel, en fråga den jag håller på med nu är svår för jag vet inte vad lärarna är ute efter. En fråga är svår för att jag vet inte om jag tänker rätt. De sista är bara allmänt svår får jag har för lite kunskaper känner jag.

Idag har vi besökt mosken här i Uppsala, var inte ett jättebra studiebesök, men lite spännade var de att vara i en moske.. Är rätt enkel tycker jag..

Undra om jag ska äta lite och sedan fortsätt med den här himla hemtentan.. Har ingen lust. Solen skiner och en promenade hade varit mer lockande.

Ny dag

Ny dag som så många gånger förr..Idag har vi lektion mellan 10-12, verkligen skönt att hinna sova. Trött är jag ändå men men. Igår var det middag med tjejerna mycket trevligt och jag blir alltid lika imponerad att vi får ihop en middag utan att i förväg bestämma vem som tar med. Men det är mkt trevligt iaf.
Igår var en fruktansvärd lång dag, visste inte vad jag skulle ta mig till var så rastlös..Vill ha hemtentan nu, så att man blir klar nån gång. Men det är bara att vänta. Denna eviga väntan gör mig tokig. Finns inget värre. Undra hur många år man bara väntar bor i sitt liv..?? Julia kan vi göra nån skiss?

Mojje å Maja helg

Ja då sitter man här efter en väldigt rolig och intensiv helg. Jag och Mojje har som sagt hängt med varandra hela helgen. För ni som undrar vem Mojje eller Mojjsan(mitt påhittade namn) är, är det Sandras hund som jag varit barnvakt åt i helgen. Helgen började med att jag å Helena tog en promenad, lagade mat, sen kom Anna och så käkade vi tillsammans. Slöade och såg tv var väl de vi gjorde resten av kvällen.

Lördagen blev lite pommisar då och sen ner till stan för att träffa syrran som var i uppis, vilket inte händer jätteofta, så man får passa på. Sen var det är snabbt ta sig hem till mojje för en promenad. Sen i väg till anna, och därefter fest. Vilket var väldigt kul. Senare under kvällen natten begav vi oss till Helena å deras fest, mycket trevligt., mycket treviga människor och fattar ni hur jävla många utbildningar det eg. finnns.. Jag fattar inte. Sen blev det lite deep talk med helena innan jag i regnet begav mig hem. Hemma väntade Mojje som vill ut. Sen blev det att sova.. Väldigt skönt.

Söndagen var jag trött iaf. vad de berodde på vet jag inte :) Blev en prommis i regnet. Sen låg vi i soffa nåra timmar sen lite plugg.

Nu sitter jag här, borde plugga men orkar inte.. Men efter detta inlägg blir det att rep. hinduismen och buddhismen och göra klart seminariefrågorna.
Om jag därefter hinner blir det att repetera Isam.

Ha en bra dag.

8/4-08

Idag har jag haft två värdelösa riktigt värdelösa föreläsningar för det första gick det alldelse för snabbt. För det andra var hans pp inte så bra, eftersom han hade skrivit av boken rakt av, så det man inte fattade när man läste boken fattade jag inte nu heller. För det tredje så mumlade han bara och avslutade aldrig meningar.. Vilket är väldigt irriterande.. Nog om detta.. Det jag inte fattade igår får jag ta tag i imorgon och försöka sätta mig in i.

Vad händer ikväll då, inte så mycket antar jag, blir nog en lite promenad snart. Ett samtal med farmor blir det också.

Till helgen ska jag vara hundvakt :), gå på fest,

Orkar inte skriva mer nu


RSS 2.0