Mitt vackra Uppsala

Vad har hänt idag.. Dagen började med en massa plugg, men det har dock resulterat i att hemtentan snart är klar vilket jag glädjs åt. Försöker nu bara ta mig igenom all littertur som vi ska ha läst till på måndag. Det ska jag nog hinna om jag har tur. Har kanske 140 sidor kvar, men allt man vill går.

Efter många timmars plugg drog jag mig ner mot stan. Inte för att förlusta mig, utan för att ge kroppen lite träning. Höst är så himla vacker, löven ligger på marken och skiftar både gult och rött. Så vackert. Luften känns frisk och helst av allt vill man bara sitt på en parkbänk och titta på folk. Alla årstider bjuder på sitt. Mitt vackar Uppsala.

Dagens träning blev simning och för er som inte vet så har Uppsala en väldigt fin simhall, med stora fönster ner mot ån. Idag låg solen på och det var helt underbart. Så himla mysigt. Sen har man det bästa sällskapet. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min Sandra.. Hon är verkligen min. En annan sak med henne är att hon har fått mig att inse hur ovältränad jag är och nu är jag pågång och laddar inte nästa sommar :P hahah Finns det nått värre än folk som tjatar om det. Nej. Vad fan om man ska se bra ut till nästa sommar kan man inte komma på det i slutet av april, som tidningarna tror.. Ska man se bra ut kanske man ska tänkte på det under årets lopp, kanske mest för att må bra själv, För vad andra har att säga behöver man inte bry sig om. Jag är så sjukt taggad för allt som heter träning. För bara för att jag har sprungit tjejmilen på en helt okej tid innebär det inte att man är vältränad. Imorgon blir det att att träna kondition +ben.

Just nu förgyller träningen mitt liv!

Man kan tycka vad man vill

Är trött å siten, men ändå glad. Har jobbat hela dagen och kom inte hem förrän kl 17. Har varit ute i solen med barnen och det har varit helt underbart. Skulle kunna jobba hur mycket som helst om jag bara ville. Men jag har inte orken riktigt.
En gång i veckan är dock helt okej vilket bidrar till en förbättrad ekonomi:)

Sitter med min hemtenta nu. Hur kan det vara så himla svårt att skriva, jag låser mig själv dirket, skriver osammanhängande m.m. Men det jag läser är egentligen väldigt intressant.


Globaliseringen bidrar till mycket gott i världen iaf för oss i väst. Globaliseringen öppnar upp så mycket nya möjligheter, men  inte för alla. För vem är förloraren? inte västvärlden iaf. Är det inte fel, att de som redan har makt, i och med globaliseringen får ännu mer makt att styra vår värld.  Men de som inte hade nån makt från början mister ännu mer av den obefintliga makten ... Man får tycka vad man vill....

Lite mat och sen fortsatt plugg!

Kunskap

Ja, dagen har varit hur lång som helst och nu är jag död iaf nästan.
Har fått en ny hemtenta de som är jobbigt är att jag inte fattar litteraturern som hemtentan ska utgå ifrån så det känns lite svårt att skriva nå:(
Kursen är sjukt jobbig faktiskt; 1 salstenta, 3 hemtentafrågor varav varje ska vara minst 2 sidor, 2 uppg som ska var två sidor.. fyfan

En sak som är säker är desto mer kunskap man har desto mindre kan man...

Måndag

Måndag ska till vårdcentralen och ta lite prover. Sen till en i klassen och snabbläsa en bok inför dagens föreläsning!

Skrivit ut tentan!
Nu ska jag dra!

Sammanfattning

Har väl hänt en hel del på sista tiden. Jag har hunnit springa tjejmilen där jag fick en tid på 52.59 vilket jag är ganska nöjd med faktiskt. Annars går livet upp och ner. Skolan har hunnit köra igång , läser svenska som andra språk. Är en riktigt bra kurs , dock synd att vi inte har så bra lärare, men eftersom vi har skola två dar i veckan så gör det inte så mycket. Just nu kanske jag borde göra klart det sista på min hemtenta. Men jag orkar inte. Hinner nog göra det imorgon innan skolan börjar.
Jag, verkligen älskar ny kunskap, finns det något bättre?? Samtidigt som det tar sin tid att bli mer klok så är det värt varenda sekund. Det är verkligen hur roligt som helst att kunna saker. Jag blev så himla glad när jag kunde en fråga på postkodsmiljonärern!!

Jag har börjat träna på gym och har en grym träningsvärk. Men det är rätt skönt. Jag trodde att jag var rätt vältränad men tydligen inte.. Skönt att vara igång så nu är det bara att sätta upp nya mål. Mål måste nog vara det bästa med livet att sätta upp mål gör livet lite roligare!! För vad gör man med ett liv utan mål?? Jag vet inte.. Livet blir nog ganska tråkigt..

Solen har visat sig idag och jag njöt. Man får glädjas åt det lilla.!!!

Imorgon är det ny vecka och jag ska lämna in första frågan på hemtentan. Sedan så får vi en ny fråga imorgon så då är man fast i plugget igen, men det gör mig inget.


RSS 2.0