Jul Jul strålande jul

Första julen utan syster, men dock ska vi fira jul, med julklappar med den 26. Dagen började med frukost, sedan skulle jag och mamma iväg å träna, men då hade handbromsen frusit fast, jävla väder som ställt till detta. Blev besviken så jag tog en springrunda på ca 8 km istället kände mig väldigt pigg. Igår upptäckte jag till min strora besvikelse att det inte gick att anmäla sig till gbg varvet, eftersom det var fullt. Egentligen vet jag inte vad jag tränar för, kanske för en bättre hälsa å ett piggare liv ;) Nej jag vet inte riktigt.

Men nått, kanske får hitta på något projekt, man vet aldrig med mig.


Mätt , å nöjd, ska jag nog kasta mig i sängen å lyssa på: Svart fjäril! Hur bra bok som helst

God Jul ,...

17/12


Idag kl 21.00 åker jag hem, just nu är jag så trött så jag vet inte vad som är bak eller fram längre. Så därför blir det skönt att komma hem. Dock så trivs jag bättre å bättre i Uppsala vilket är bra. Uppsala är mitt eg. hem nu. Men Nästa år den här tiden har jag inte så mkt kvar , och var hamnar jag då? Det är inte helt omöjligt att jag stannar här i trakterna å försöker få ett jobb mot Stockholms området så att man kan få upp lönen lite.  Gbg är inte heller helt omöjligt, eftersom Sandra och gänget kommer nog dra sig neråt landet. Hem lär jag inte flytt, för det första finns det knappast något jobb, för det andra kommer jag nog ha de flesta av mina kompisar uppsala/stockholmsområdet eller Gbg. Så det blir nog en storstadsmänniska av mig, med svenska mått mätt. Men sen vet man aldrig vart man tar vägen. Min stora dröm är att tillbringa en tid på NZ, jag ger inte upp mina drömmar, men innan dess behöver jag nog lite pengar.



Nej nu ska jag plugga, städa, packa och lite till innan jag ska dra på lektionen, den sista med Berit innan jul och den tredje sista totalt.

God Jul, kommer sakna massa underbara människor nu när jag åker, Men jag kommer också få träffa massa underbara människor när jag kommer hem! :) Känn dig träffad!!

Det finns hopp

Ljuset i mörkert!
Nu börjar jag här och nu. Sitter här och väntar på bättre tider. Nej ska göra i ordning mig och sen blir det fest. Korridorsfest, så vi ska käka ihop. Det ska bir kul Sen ska jag ut på nått släpp. En sista utgång innan jag åker hem, för hemma lär jag nog inte gå ut, är så tråkigt. Är laddad och Viktoria å hennes kompis kommer hit kommer bli najs:)

För blev jag förbannad när jag insåg att jag skulle missa tåget, sen blev jag gald för att det var försentat , sen blev jag arg för det gick inte å boka biljett, å det kostar dubbelt så mkt att köpa det på tåget. Men så blev jag glad, för vad är det för dag i dag, Jo det är lördag och Lucia. Å då får man om man har tur och heter Maja åka tåg gratis! Det finns hopp om en god värld och omtänksamma människor. Jag ger inte upp hoppet, inte än.

Sen att jag är klumpig å tappar telefonen i vatten kan ibara jag råför :( Men den funkar ligger på torkning ett par timmar till


Har varit en käslomässig jobbig helg på många olika sätt.  Återigen det finns så mkt underbara människor, som tycker om mig och som jag tycker om!!

FEST !!!!!!!!!!!!!!! 


Förkyld

När jag blir sjuk, då ska jag inte bli frisk igen ...Har varit sjuk sen i slutet av okt. men det vill inte gå över. Eg. borde jag bara ligga å vila en hel dag men tyvärr har jag inte tid med det. Kanske imorgon eller kanske inte. Nu ska jag iväg till skolan å sitta med analysen.  Därefter är det lektion med c -berit... Tycker nästa synd om den kvinnan. Men dock förtjänar hon inte det. Vad händer mer inte så mkt...
Det blir mest plugg framtills jag åker hem. Om jag blir bättre blir det fest på Lucia. Snart jul ...Behöver ledigt..:) Nåra dagars ledighet ska jag ta mig under jul. Sen väntar tentaplugg och inlämningsuppg.


En helg

Ja nu har en väldigt bra helg, börjat lida mot sitt slut. Helgen började faktiskt på fredagen. Annie väckte mig med sång ochh paket på sängen. (Annie är så himla bra) Klippte mig b.la. Gick på stan en snabbis. Sen var det att baka tårta , dock gick det inte så bra och jag var flitig på att ta hjälp av Jakob som verkligen räddade mig i nöden. Det var många som kom för att fira mig å ha trevligt, dock var jag så trött å stressad så det var tyvärr lite jobbigt. Men det var kul att så många kom!

Lördagen blev det Stockholm där jag träffade Hanna å nåra av hennes kompisar. Innan jag träffade Hanna så åkte jag till Sandra som fixade mitt hår, och jag blev verkligen nöjd. Vi begav oss till Birger jarls gatan, där the studio ligger. Där väntade sminkin, vilket jag blev jätte nöjd med. Där efter fick jag å Hanna träffa världens bästa fotograf var så jäkla duktig. Sen tog vi nog ca 100 bilder. Hur kul som helst, egentligen tycker jag det är kul att stå framför kameran. Synd att man inte kommer göra det igen. Men det var kul och värt pengarna. :)

Därefter blev det lunch och sen blev att gå på stan i Stockhom. Sen tog jag tåget tillbaka till Uppsala. Jag gick direkt till Sandra där vi gjorde oss iordning och därefterblev det utgång.Det var inte speciellt kul . Det var alldelse för mycket folk och man höll på bli klämd, så vi gick hem vid halv ett. Var aslång kö redan kl. 9 och man blev genomfrusen så det var skönt att komma hem å lägga sig i sin säng. 

Idag söndag har jag haft huvudvärk och mest legat i sängen. Det blev lite plugg, men analysen hur ska det gå..??

Jag bjuder på en bild!


En av de första bilderna som togs :)

Ingen konsumtion idag

Jag har faktiskt hållt det. Nu ska jag berätta....Percis som det finns en dag per år då man ska låta bilen stå, så finns det en dag per år som man inte ska konsumera, vi överkonsumerar och en dag per år kan man väl tänka på miljön. Dock är det väl en väldig dum dag eftersom alla precis har fått lön och är som ivriga höns. Jag vet att om jag inte handlar idag så kommer jag handla någon annan dag, men eftersom jag tycker man borde tänka efter innan man handlar så är jag för denna dag. När man har låta bilen stå dag, kan tydligen forskare/rymdstationer jag vet inte vad märka av skillnad, vilket är coolt. Eftersom det är långt ifrån alla som alla som låter bilen stå. 
Ju mer jag har tänkte desto mer blir miljön ett viktigt ämne för mig. Jag har faktiskt börja tänka mer på miljön. Köper det mesta ekologiskt dock inte allt, det blir lite dyrare men inte så mycket .

RSS 2.0