Urban Geography

Ikväll ska jag försöka sammanfatta kapitelet och försöka läsa på det som togs upp på föreläsningen. Ligger efter hela tiden. Känns så jobbigt men trots typ två lektioner i veckan så hinner man ändå inte boken tar tid att läsa och sammanfatta. För det andra suger min svenska när jag sammanfattar skriver på svenska men med engelsk meningsbyggnad, så egenligen kanske det hade varit lättare att skriva allt på engelska , men jag vet inte om man får skriva tentan på englska så därför skriver jag på svenska. Urbanisering är egenligen ganska coolt.  Dock är väl population geography ännu roligare.

Nej det var inte här kvällen skulle sluta. Nu ska jag tillbaka till boken och sen sova

Livet i ett annat perspektiv.

Jag önskar verkligen att jag kunde se livet i ett annat perspektiv. Jag önskade verkligen att mina problem inte skulle vara några problem. För egenligen är dem inte det. Det är jag som ser alla problem och ibland kanske till och med söker dem.. Jag vet inte. Dock kanske man inte kan jämföra sitt liv med alla andras och med alla som lever under helt andra förhållande, för då skulle man ha dåligt samvete hela tiden. Precis hela tiden, det räcker som det är. Vad fan är en tenta i förhållande till allt annat , ingenting.Men ibland känner jag att man borde göra nått för någon annan, att det inte är värt att snöa in i sin egna lilla värld, vad har jag för det? .. Kan meddela att jag fick tillbaka religion.. jag var inte nöjd med den när jag lämnade in den.. Inte heller när jag fick tillbaka den. Jag fick G så dåligt har jag inte presterat på länge..Men  var inte heller långt ifrån ett VG känns så surt och har varit lite halv bitter sen i måndags, men vad har jag för det . En tenta.. Ingen kommer titta i mitt betyg när jag söker jobb så.. Men För att få VG i kursen måste jag skriva Vg på geografin vilket känns svårt. För det första är naturgeo. väldigt svårt. Sen underlättar det inte att ha en bok på engelska som är 500 sidor. Sen underlättar det inte heller när ingen annan läser boken,, utan lånar gymnasieböcker . Varför väjer jag alltid den svåra vägen? 

Har egentligen massa intressant att skriva om demogrfi, men tar det en annan dag! 

Det går framåt

Det var ett tag sen  och jag har rätt mycket att berätta. I tisdags var det tjejmddag hemma hos mig. Jag är lika nöjd varje gång. Att det funkar varje gång att alla tar med sig en grönsak å sen så står det en sallad på bordet. Hur roligt som helt har vi faktiskt vid dessa middagar.
Onsdag då var jag ute och middag med Elin och hennes föräldrar och just nu befinner hon sig i Kina och jag hoppas att hon har det bra. På kvällen slappade jag bara. Var trött och jag orkade verkligen inte plugga. Har nog börjat komma in i boken, och kulturgeografin och faktiskt rätt bra, naturgeografin kan dra åt... Verkligen inte min grej nog för att jag allt har lärt mig lite..
Torsdag hade en pluggdag hem. Vid fyra var jag less och skulle ta mig en promenad till stenhagen för att köpa lite alkohol. När jag stod utanför min dörr så funderade jag på om jag skulle låsa min dörr eller inte..? Jag bestämde mig för att låsa och gick på min promenad. När jag nästa är hemma bestämmer jag mig för att ta upp mitt kort som leder in i korridoren. Jag gör det. Känner att nått är fel.. jag ska gå in i hiss men vänder.. Hjälp jag måste ha tappat min nyckel. Jag går tillbaka för att leta. Nej ingen nycke. Tar hissen upp när jag kommer in i korridoren så leter jag mn nyckel igen och involverar det flesta i korren i mitt sökande, ingen nyckel. Får panik. Jag sover hos min granne här :) men är allt lite bitter. På morgon kl. 9 har ringer jag till hyresföreningen, nej, de har stängt så jag lämnar ett meddelande på telefonsvaren. Jag går till skolan i för stora kläder som jag lånat. Jag är nervös hela dagen.. Pluggar hemma hos Helena, de ringer inte.. Ännu mer panik, jag ringer journummret, inget svart. Jag mailar.. Och så händer det, De ringer upp mig och har fått in min nyckel blir överlycklig. Sen blir det en sväng på stan och ett par nya skor. På Kvällen är det fest hos andra Helena:) Väldigt trevligt,sen utgång också kul.. Finns så mycket roligt folk så det är helt sjuk!
Lördag spenderade jag med Sandra, Martin och Mojje.. På dan var jag å Sandra och simmade. På kvällen blev det  dipp med grönsaker , tv och film och en kort prommis med Mojje. Lungt och skönt och vad jag orkade med.
Idag har dagen fyllts med plugg Politiskt geografi. En promenad och sen en lugn kväll :)

Imorgon blir det antigen en bra eller dålig dag.. Men det får ni veta då!!


Sleep tight!!


Söndag igen

Ja då var det söndag igen. Efter en vecka med sol så har äntligen regnet kommit och det är helt underbart. Förhoppningsvis blir det mindre pollen som har plågat mig hela veckan. Dock finns det fler saker som har plågat mig. Just nu är världen upp och ner. Vet inte vad jag vill eller vad jag känner. Vet ingenting.
Idag har jag mest pluggat  och jag tycker nog bättre om kulturgeografi än natur. Natur är nog inte min starka grej. Och boken är inte till min fördel heller.
Vädret har som redan nämnts varit kanon jag har suttit på taket å både pluggat och solat.. Jag gillar Flogsta, här finns typ allt. Typ iaf. En nackdel är att det är långt bort, speciellt nu när min cykel är trasig och jag måste gå överallt. Dock går det bra, men det är lite jobbigt när man ska traska fram och tillbaka.

Nej, har verkligen ingenting att skriva är tomt och så känner jag mig också.

Kvalborg & Valborg & Helgen

Så var allt över.. Har varit hur kul som helst, men nu är jag sliten så det är ganska skönt att det är över. Jag börjar med kvalborg, kicki kom till mig och det firade vi med fest såklart. Först gick vi förbi  en fest på studenvägen där kickis bror var trevligt trevligt. sedan gick vi vidare till Peter mycket trevlig folk :) Sen blev det utgång på Smålands där alla kompisar var så det var ju trevligt. Men sen blev man för bull så jag gick hem å la mig. Bull precis, så skrev jag till Sandra.. Svaret jag fick tillbaka var: Bull? det heter full älskling. :) Jag älskar min Sandra även Mojje:)

Vaknade bakis på Valborg.. Började att dricka kl 10 vilket var lite tidigt campange frukost med kickis syrran.. Sen ner till stan å sitta å dricka i ekonomikum. Därefter campange galopp på smålands och fy satan vad det gör ont att få campange i ögat.. Därefter hem. Byta om laga lite mat, sedan grillning hos Emelie!! Lyckat massa pitebor var där :) Sen vidare till anna för att sedan sluta kvällen på Snerkes med Sandra mfl.

Igår var det Saluhallen vilket nog var rätt kul. Dock lurade J mig, inte snällt gick typ på det. Idag är jag iaf trött å jävlig..
Ska hämta tvätt nu sen plugga lite i min skit svåra bok "introduction to Geography" tar as lång tid att läsa boken.

RSS 2.0