Tack för energin!

Jag har det inte alltid så lätt, men jag kommer klara det här med. Jag har haft en tuff dag, men det är väl då livet blir som roligast. Just nu präglar arbetet dyngets alla timmar, iaf nästa. Det jag kan säga är att; det är jäkligt tungt. Jag får mycket kraft från träningen. Idag steg jag upp kl. 5 och började cykla mot jobbet 05.23, för att vara där 06.30. Vacket landskap sverige (uppland)har. Jag känner mig verkligen hemma här.
Tänk värt citat när du behöver få energi.

Om du sitter nog länge vid en flod kommer du se din fiendes lik flyta förbi.

Jag behöver inte ha sista ordet. Jag får min energi än då. För varje gång som jag blir förminskad så ger du mig energi, för du fattar inte att det är dig som det är synd om och inte mig. Tyvärr har jobbet blivit till en stor maktkamp och ibalnd känner jag bara för att ge upp å sätta mig å grina någonstans, men...





Inte det lättaste

Nej, det är inte lätt att komma in på en arbetsplats, för vem är jag. När man är ny får man verkligen arbeta för sin sak. Jag har haft relativit lätt att komma in i jobbet, men med de nya organisationerna så har det blivit lite tyngre. En dag på arbetet känns som den viktigaste matchen i livet, fylld av prestige och där man ska visa sina framfötter, samtidigt som man inte känner sig delaktig i arbetet.




Det är inte lätt att arbeta alltid.. Men det är en ny utmaning.. Jag kommer vara påläst, och kommer inte ge mig i första taget.

Tomt

Just nu känns allt så tomt. Jag är less på allt och ingentigen känns roligt. Jag har just tackat ja till att fortsätta jobba där jag jobbar, men ändå är jag inte glad, var är det för fel på mig. Jag är kanske lite lättad över att ha en anställning. Men.. Jag tror att kommer bli bra, men ändå känns det lite tungt. Jag önskar att jag inte varit så feg, att jag hade valt den hårda vägen, men nej.

Nu får jag iaf ett års arbetserfarenhet, vilket ska vara bra :)

Ähh vet inte vad jag ska skriva..

Idag får jag hämta min röda

 

Detta är min nya pärla som jag eller Tommy ska hämta ut idag. Om jag hinner efter jobbet så gör jag det själv, annars gör han det. Igår var vi å tittade på den och tommy pressade priset :) Nu ska jag börja cykla. Med alla mina tilllägg så blev det en dyr historia. Hjälm, den som inte använder det är ju inte smart.

 

Hjälmen, cyklistens bästa vän!


RSS 2.0