Inte vilken dag som helst...

Inte vilken dag som helst. Just nu är jag hemma på lunch eller middag vad man nu vill kalla det. För en timma sen höll jag en i handen när han dog. Livet är allt bra konstigt. Det känns bra att ha gjort det med nu. Det värsta är att arbetet under kvällen måste gå på som vanligt.

Inte vilken dag som helst.

Äntligen

Äntligen  är det söndag och nu har jag arbetat 13 av 14 dagar och nu väntar ledighet i hela 1 vecka ska bli hur skönt som helst. Imorgon kl 05.00 går flygtaxin och kl 09.15 är jag förhoppningsvis framme i gbg. Ska bli så skönt att få vara ledig och komma till stugan helt underbart. Innan vi åker ut till stugan blir det en frukost hos Gun. Väl ute på stugan får jag träffa syster och en massa andra roliga människor. Jag hoppas på bra väder och på att få dra upp nåra fiskar. Ska bli så skönt att lämna dator och jobb hemma!!

Så hej hej!!

Tröttare än tröttast

Idag är jag verkligen tröttast både fysikt och psykiskt. Imorgon har jag gjort 13 arbetsdagar på 14 möjliga. Den senaste tiden har jag även tränat mycket och knäna har sagt ifrån så imorgon blir det ingen träning innan jobbet. Kan knappt gå i trappor gör så ont att jag vill gråta.

Vad händer annars. Inte så mycket. Livet består av träna, sova, äta, jobba, m.m. Utan mål går det inte att leva och det som driver mig att träna hårt, min vilja och min vetskap om att man kan lyckas. Då är jag alltid villig att lägga ner tid. Egentligen vill jag träna imorgon men tror inte knäna pallar tror de är iflamerade eller nått. Allt man vill går.

Alltid varit tvärtemot.. och jag vill inte leva ett liv som alla andra. Jag fantiserar om framtiden och allt jag vill göra.Jag har också blivit medveten om att man inte behöver leva de liv som ideal typen gör. Har träffat den coolaste människan i hela världen som resonerar om livet på ett helt annat sätt än alla andra. Jag är så imponerad att hon går sin egen väg och följer sin instinkt, känsla.

Du är fri att göra vad du vill


10 dagars jobb känns, jag är helt slut och har ont  kroppen, Jag avslutade en 10 dagars arbetsperiod med att ta en välbehövd löptur. Fastän kroppen värkte så var det skönt att komma ut  å springa efter två dagars vila. De sista dagarna har jag varit väldigt trött och grinig på jobbet. Många av både personalen och de boende har gått mig på nerverna..Bland personalen finns det så mycket måsten och det skiljer sig åt beroende på vem man frågar, blir så less. De boende kan också gå en på nerverna..Att  duscha en speciell person är ett projekt som tar på krafterna och när duschen är klar är man helt död mentalt och helt nedgången förkrossad och förtvivlad... Ovasett vilken ålder det är på människor så blir man berörd av dem en på ett eller annat sätt. Oftast på ett bra sätt men ibland vill man inte bli berörd, ibland vill man bara ignorera känslorna med hur mycket än man försöker så berörs man ändå.

Har just haft en kväll med Hanna, båda var trötta och som vi planerat såg vi världens bästa  film. Dock grinade jag inte men om jag ser den själv lär jag nog göra det. Filmen jag pratar om heter "Dagboken" och var så underbar, helt fantastiskt bra! Jag är helt lyrisk. Ett måste är att se filmen !!!

Precis som rubiken säger var  det en replik i filmen och om man tänker efter så är  "du fri att göra vad du vill"

"Du är fri att göra vad du vill" Vem var så smart att komma på det.. ?? Ingenting är pinsamt, ingenting är dumt, Inget är Rätt eller Fel.. Eller jo kanske. Men jag tror att magkänslan är det rätta sen skiter man  i allt  och alla andra!!

Massa jobb & massa glädje

Mass jobb, ja nu har jag jobbat 7 dagar och det blir 3 till tills jag är ledig en dag för att sedan jobba tre igen. Jag har faktiskt inte så trött som jag borde vara, men dock trött.. Tränar massa vilket är det som kanske håller mig uppe. Under korta perioder kan man jobba en massa men nån gång tar det stopp ocskå..

Massa glädje...Julia och Nilkas fick en söt liten dotter som jag idag har varit å hälsat på! På nått sätt fylls man av glädje och massa energi, precis den energin jag behöver. Den lilla flicka hade otroligt mycket hår och var väldigt söt.. :) Nu har man också blivit tant Maja.
Grattis, var så trevligt å träffa er!!!!!!!!

RSS 2.0