Trevlig helg...

Det var en mycket trevlig helg. På fredag kl 16 slutade jag jobba hem hoppade i duscen efter dag på jobbet som hade bjudit på både sypa och en massa skit och jag kände mig inte allt för ren. Packade min påse å plockade upp En och sen drog vi till Julia som bjöd på kalas men mycket gott men dock ingen filkaka.. :P (Jag är inte bitter Julia.) Hos Julia var Frida när vi kom senare  kom även kicki, sen drog jag frida och anna till fridas stuga som ligger på seskarö. Innan de handla vi korv så när vi kom fram blev det att elda och nattmat som satt fint. Jag måste bara tilläga att Norrland är så himla fint. Dock vill jag nog inte bo här men där är verkligen så himla fint här :) speciellt denna årstid.

Lördagen sov vi ut, vi var tre trötta damer som slitit hela veckan på jobbet så en sovmorgon var vi väl värda. Sedan begav vi oss mot Finland och alko, så nu har jag varit i Finland! Handlade inte så mycket sprit med tanke på att jag inte borde drick nu när jag tränar och verkligen har ett mål. Sedan var vi förbi ett outlet som  var sisådär. Sedan blev det Ikea kunde dock inte handla så mycket eftersom jag inte kan ta med mig nått hem sen. Väl hem så sken solen fortfarande och vi satt ute i solen och solade till det var dags å laga mat. Maten blev väldigt god och vi drack nått gals vin och pratade hela kvällen. kvällen avslutades med att Anna berättade olika historier!! Dock under bältet iaf en del av dem.

Söndgen sov ut, mycket skönt, sedan tog vi det lungt packade och fixade och vid ett tiden begav vi oss hemåt. I Kalix gjorde vi ett stopp och hälsade på Fridas mormor. Där det bjöds på fika.. Sen vid 4 tiden var vi hemma. Vid 18 så var det dags att träna, det gick nog ganska bra men vet inte hur långt jag sprang men tror det var en mil idag.. men är inte säker tog tid och tiden blev bra men det ska ner 7 min. Men det är nog inga problem.. Imorgon blir det en vilodag från träning.. sen blir det nog en hård vecka.

Jobbar imorgon  så sleep tight!!

Nej

Ja, jag klarade tentan men fick bara G så nu blir slutbetyget också bara G. Jag är glad för att jag klarade geografi tentan men ändå besviken. Mest besviken är jag nog på religionstentan som gick så dåligt, men var ändå så när ett VG som jag tycket jag var värd, men som jag inte fick. Men men...
a
Det andra Nej blir för att det regnar och jag ska träna. Ska ta mina nya skor och se hur det går. Jag kanske flyger fram, eller så får jag ont i fötterna.Vet inte om stl är helt rätt men tror det. 35,5 var för liten på högerfot så 36 måste ju vara ganska bra då, hoppas det iallafall. Har just ätit en filtalrik och två laxmackor, så om ½ är jag nog redo. Hoppas att regnet upphör..

Idag blir det bara en kort runda och sen lite intervallträning, det som gör susen för att förbättra sin kondition. Dock ganska tråkig träning. Igår sprang jag 9 km, så 1 mil är lungt. Men en halvmara är kanske inte lungt. Läst lite om det man måste springa den under 2.45 om man vill ta sig i mål och det borde jag orkar, men har inte provat springa så långt.. Skulle behöva ett löparband!!!!!!!!!!


Visst är det bra

Visst är det bra med en sport som inte kostar så mycket.. Springing är inte särskilt dyrt man går inte och köper nya skor så ofta. Idag gjorde jag dock det eftersom mina börjar bli lite för många år. Hur många vet jag inte, men dämpning och sånt har släpp. De var värt att köpa ett par nya skor nog för att ekonomin inte tillåter det, men måste hinna springa in de nya skorna.Så jag hoppas att det är lika sköna som mina andra. Tyvärr så fick jag köpa skorna i svart, de vita var snyggare men det svarta kanske är mer praktiskt eg. om man tänker efter.
Att springa är ett nöje som inte kostare en så mycket!!!!!!!!

Efter strorheden blev det att åka till farmor där man mest äter och gäser :)


Jobba imorgon.. Delad tur , så det är inte helt omöjligt att det blir träning imorgon..

68 dagar kvar

68  dagar kvar, regnar,  men jag ska ta mig ut på en springtur iaf. Pappa väntar säkert. Han ska skjutsa mig ut till Borgarudden och sen ska jag springa hem där ifrån. Hur långt där är vet jag inte exakt men påvägen dit ska vi mäta. Just nu tänker jag bara hur jag ska lägga upp dagens tur. Eg borde jag träna mycket mer intervaller, men idag blir det för långt för att orka göra det. Det blir nog att springa i olika tempon efter det ger bra träning.

Jag känner att jag kommer klara en mil nu så nu tränar jag på en tid runt 40-47 min. Men det känns som att jag behöver mer mål så det kanske blir att springa halvmaran också, dock ligger de loppen inom en vecka. Men jag håller allting öppet.!!


71 dagar kvar

Jag sa det, jag visste verkligen att jag skulle bli uttråkad här hemma. Att jag skulle känna mig ensam. Men nu har mitt liv kommit till rätta igen. Nu då jag får leva mitt liv som jag vill leva mitt liv alltså i projekt. Det finns nog inget bättre, nog för att det här nackdelar också, lite låst och bunden till sitt projekt. Det nya projektet kanske inte är så märkvärdigt jag vet inte, men jag har iaf ett mål att sträva efter vilket är nödvändigt. Jag ska springa tjejmilen, och det var ett tag sen jag sprang 1 mil, men om några dagar gör jag det nog.

Imorgon jobbar jag en delad tur och jag har rätt ont i kroppen så det blir nog inte så mycket träning i morgon. Det blir väl att nån km och sedan lite intervaller..sen vilodag söndag iaf. Det blir inte att träna så mycket syrka  just nu iaf vill inte bygga nå muskler och bli tyngre..

Jag är helt uppe i detta nu.. Men nu mår jag som bäst, Jag kom på mitt projekt.. Tyvärr räddade jag inte världen eller något sånt.. Men Men

1 vecka

Snart har man varit hemma i en vecka å det känns som en evighet. Jag känner mig själv ganska bra och jag vet att jag kommer bli understimulerad här hemma. Jag måste hitta på lite olika projekt annars lär det bli tråkigt.

Igår var det grillning med tjejerna vilket var mycket trevligt måste göras om. Alltid kul att umgås prata lite skit, speciellt när det var längesen sist.


Bröllopet som mamma och pappa var på var nog rätt lyckat, stort och säkert jättefint. Pappa satt med en fransk tjej som jobbade med head hunting, helt sjukt har aldrig hört det ordet eller jo men aldrig vetat dess betydelse. den senaste månaden har jag fått förståelse för det uttrycket när vi läste ekonomisk geografi, sen hör man ordet. Jag älskar att lära mig nya saker. Jag verkligen älskar det, finns det något som är bättre...Tror inte det... Det är nog det mest underbara att förstå vad folk pratar om, utan att behöva fråga. Inget fel att behöva fråga , men man känner sig så smart. :)

Det är så kul !!!!!!!!!!!!

Längesen

Ja nu var det ett tag sen. Har väl hänt rätt så mycket sen sist. Jag har kommit hem till Piteå med blandade känslor. Säger inte mer än så att varje stad har sin charm. Dock är väl väderet helt okej här idag, har tagit mig en springtur som var väldigt skön, man behöver verkligen alla motion man kan få!! Jag har insett att mycket av den vardagsmotion som man får i Uppsala uteblir här så det blir att lägga sig i hårdträning. Får se om jag ska iväg å jobba en kväll i kväll jag bestämmer det själv. Men det kanske skulle vara bra, sen så får man ju pengar, vilket inte är helt fel!!

Kan börja med att säga att nu är det ca 2 veckor tills tentaresultatet kommer och jag bryr mig inte. Jag har gjort mitt bästa. Vad hände då efter tentan för lite mer än 1 vecka sen. Jo det blev en utekväll med min kära korrekompis som nog är den bästa!! En trevlig utekväll på bryggan, där man träffade typ alla gamla korrekompisar så det blev en lyckad kväll!!

Sen på fredagen så drog jag till metropolen allså vårt administartiva centrum..Där det var kokande varmt, inte så konstigt eftersom städer blir så mycket varmare än som ställen..Var en underbar dag, kollade ballonguppsläppet, ballongerna var miljövänliga vilket var bra!! Sedan gick vi på stan, sen en promenad ut mot skansen.. gick in där och firade nationaldagen med en massa andra!! Sen åkte vi färja över nånstans och en sak som är säkert är då att vi är så jävla mycket svenskar som vi bara kan bli och i detta fall på ett negativt sätt så fy skäms på er!!


Har massa å skriva.. men nu har jag slutat svettas så nu ska jag hoppa in i duschen!!!

1h

Nu Har jag jag haft sommarlov i en timma med gaska blandade känslor.. Är så skönt att tentan är över. Det som är jobbigt är att jag inte kände någon lättnad.. Utan hade bara en tomhetskänsla. Ja det känns faktiskt jättetomt.. Men det kanske blir bättre. Sitter här med en öl i handen.. Snart blir det utgång, kommer bli hur kul som helst!! Längar, dock är jag så trött att jag håller på att svimma.. Ser nog i kors. :) Tenta.. Början var nog ganksa lätt vilket var bra bör självförtroendet. Sen på slutet blev det rätt svårt. Det var strategist bra gjort av läraren, man ska alltid börja en tenta med lätta frågor så att man får upp självförtroendet!! Men sen blev det svårt.. Tack vare Julia klarade jag en fråga :) Tack!!

Sommar lov i en vecka nu innan jobbet väntar ...

1 dag kvar

Precis om en dag har precis tentan börjat. Och fyra timmar därefter är man nog troligen klar.. Förhoppningsvis klart tentan. Så Det kommer nog bli nice.. Just nu är jag förvirrad men känns tentan för svår blankar jag den nog å skriver den till hösten. Jag vill klara den..

Nu ska jag nog ut i solen!! Kanske fixa tvätt med kanske.


Längtar efter min Julia :)


RSS 2.0