Min rygg...

Har så fruktansvärt ont i ryggen, går nog inte att föreställa sig den smärta som jag har just nu. Smärtan leder till att jag mår illa och har ont i magen, att det svartnar för ögonen m.m.

De senaste dygnet har varit väldigt jobbigt. Jag vakande 3 i natt och det var som knivar i ryggen. Hade så ont. Vid halv fyra bestämde jag mig för att åka in till akuten. så jag har spenderat 7 timmar på akuten. Med en läkare som inte visste så mycket om ryggar kan man säga. Började med att jag satt å väntade i två timmar..Inte så kul att sitta när ryggen håller på att gå av. Sen fick jag en säng. Sen vid 7 tiden fick jag träffa en läkare, Sen vid 9 en annan. De tog olika prover, men det visade inget. Fick en spruta med smärtlindring, vilket hjälpet ett tag inte så länge, jag kunde iaf somna ett tag. Sedan kom läkaren in och sa att de inte fanns några skador på buken och då kunde det inte göra nått så då fick jag åka hem.
Jag fixade iaf att hon sjukskrev mig tills på fredag, men får se om jag går imorgon och är fram till lunch. Sen ska jag till kiropraktor. :) De kan iaf lite om ryggar. Medan jag satt å väntade att hon skulle skriva ut voltaren och sjukskrivning började smärtan komma tillbaka. Jag satt dubbelvikt och hade ont. den söta undersköterskan som var manlig kom fram å frågade om jag hade ont. Jag var inte arg på honom utan på läkaren. Så mitt svar blev.
- Vad fan tror du annars skulle jag inte varit här.. (han förstod mig och tog inte åt sig, och gick och skyndade på läkaren.)

Trots att jag tar massa tabletter så är det värre ikväll, har riktigt ont. ska snart lägga mig, men kan inte ta tabletterna riktgt än. Mitt förtroende för läkare blir bara sämre å sämre. Men som syrran sa vågar de inte göra nått med ryggar, utan man ska bara proppa i sig massa tabletter och hoppas på högre makter. Dock har jag inte tid med sånt tramst.

Jobbig dag.

Lördag kväll.

Helgen har varit har varit lugn och skönt. I torsdags började ryggen att krångla och jag hade verkligen jätteont. Ändå gick jag å tränade, vilket gjorde att ett helvete bröt ut. Har så satans ont en smärta som går rakt genom till  magen så har enormt svårt att andas. Tar full dosering av astmamedecin(2*12) och alvdeon och ipren, kanske inte så bra,men vad ska man göra. Vägrar ta mig till sjukhuset.

Ikväll har jag planerat lite lektioner.. så nu känns det bättre inför kommande vecka. Dock vet jag inte hur barnen ska förstå klockan.. blää

Veckan har varit i mycket bra. Onsdag var Min kära Annie här på middag, hur mysigt som helst. Saknar henne oerhört mycket när vi inte träffas.
Torsdag blev det träning, sen blev det hockey och film. Mycket nice, med Mr
Idag var Sandra här. Bra att snacka lite skit och träffas nu innan praktiken drar igång igen. Har ett nytt projekt och det är att sy upp en klänning, som jag inte använt sedan nian. Observera sy upp inte sy in.. så kul ska jag inte ha.

Vill bara träna nu, men det går inte :(

Därmellan har jag varit lite orolig, nej nu ska jag sova iaf.

Sleep tight!!

inga hemligheter

Har inga hemligheter längre. Nu har jag berättat för mamma, är svårt att ljuga med tanke på att vi pratar nästa varje dag. så nu vet hon. om det är nått är veta.
Vi har iaf just varit å tärna sitter å äter gröt och sen ska jag väl ta en promenad, så blir det lite hockey och film, nice :)


Jag är glad, jag svävar på moln och mår så jävla bra att jag börjar tro att det är nått fel. Ta mig aldrig här ifrån. Jag känner mig så levande.. jag känner mig nöjd och denna känska ska jag bevara!

Ett stort Tack till er som vill ta åt er!

torsdag

Tiden går för fört, borde ha pluggat mer man ska inte sitta å vara stressad över det, inte än iaf. Jag får hinna det sen. Igår fick jag en stor Längtan efter att leka med Emilia, så jag kanske ska försöka planera in en hemresa snart.

Dagen ser ut som sådan. Ska försöka plugga lite, nu på morgonen, vet dock inte vart jag ska börja, lite segt.
Sen blir det ett träningspass, mitt vänstra ben värker fortfarande efter mitt fall för över en vecka sen. Inte bra alls. Vet inte om man ska gå å kolla upp det. Men vad kan de göra ?? inget.

Ska börja fundera ut, hur man ska gå igenom klockan... tips... för det är verkligen inte lätt, väldigt abstrakt för barn.


Nej sätta i gång med plugget nu kanske .


må dåligt för ha roligt

Är det verkligen värt att utsätta sig för en massa saker som man göra här i livet, ibland börjar jag undra. Det kan kanske vara värt det. Jag har jävligt roligt iaf, men där emellan är det massa ångest. Jag ska väl inte tänka så mycket, brukar inte vara värt att lägga ner en massa tid på tankar, som handlar om framtiden då man inte kan styra över det ändå. Åhhh

Den här helgen har bestått av en stor trötthet som har infunnit sig och en massa sömn och väldigt lite läsning om läraresyrkesetik tyvärr :( Men men.. Igår träffade jag min underbara vän Sayhe, var längesen iaf så det var jävligt najs å se henne vi  blev som barn igen och hade det hur mysigt som helst. En person som verkligen lyser upp denna vardag.
Blev massa deep talk och genomgång om vad som har hänt den sista tiden. Det är så sjukt roligt vi har ungefär sedan vi lärde känna varandra varit på samma ställe i livet dvs livet har gått upp och ner, och vi verkar följas åt.

Får se vad det blir ikväll!


Jaaa.

Jag är nog ganska lycklig. Jag klarade fonetiktentan, jag hade 50 p och g var 50:)
Det var 60% som inte klarade tentan så jag är nöjd som fan. Jag behöver aldrig mer tänka fonetik och Berit..


Idag blev jag så arg, vilket samhälle lever vi ..EN man ligger på backen en tjej går fram, jag som alla andra går förbi. MEn jag märker att hon behöver hjälp , så stressad som jag är  går jag tillbaka. Jag hjälper denna farbror som är utvecklingsstörd upp, jag frågar om jag skall ringa någon, men han kan ju knappt prata, och jag vet inte om han fattar vad jag säger ens. Jag ser till så att han står och kan gå sen skyndar jag mig vidare. Men hur många passerar inte och låtsas som att inget har hänt. Blir ledsen, en dag kanske det är nån man känner. Jag var på väg å ringa amulansen eftersom han inte verkade veta var han var på väg eller nått annat heller för den delen. Stackare.

Har haft utedag med barnen hur trevligt som helst , har åkt pulka hur jävla roligt som helst:) Nu ska jag väl ta tag i städningen innan min husvärd kommer hem! Tycker verkligen om dessa barn hur mycket som helst, söta och snälla!!

06.40

Nu var det ett tag sen, och jag kommer inte hinna skriva så länge heller. Vaknade vi 5 tiden och hade massa bra ideer till mina lektioner som jag ska planera och strukturera upp. Det första jag gör att ta på mig träningskläder för att jag tänkte cykla till praktiken nästa 7 km, men när jag tittar ut genom fönstret så är det massa snö på gatan.. Men jag tänker cykla ändå, för annars blir det aldrig av. J

Dagens citat Maja "En björn väger ungefär 500 g när den födds"
Elev " oj som en val"

logiskt tänkt för att vara sju år

Jag bor ju i stan och tänker snart ta bilder så ni får se hur jag bor, Är så nöjd och glad. Jag borde vara stressad över alla uppgifter men det är jag inte heller , är det nått fel på mig ??
Eller är jag normal.
Nej nu ska jag dra mig från datorn för att göra mig klar ska dra om 25 min.

Fånga dagen!!
Hälsningar en glad och nöjd Maja


RSS 2.0