Fan jag kunde mer

Jag är inte tjock å lycklig.. Jag är nog full åolycklig. Igår var det tenta jag satt mellan 1 och 16.45 (tiden var till 18)Har haft en hemsk natt. Jag kunde verkligen ha skrivit mer och försökt lägg ner mer energi. Men just igår orkade jag inte. Känns så jävla dåligt med tanke å hur mycket jag har pluggat.. Om jag inte klara tentan har jag slösas massa tid. Tid som jag kunnat spendera med en tjock å lycklig..:) Det finns bara 1.. Kanske den bästa i hela världen.

Just nu känns det inte alls bra, min stavning är inte okej.. Kanske borde lägga ner mycket av mina planer.. vem vet.. jag kanske är fel ute. Hoppas  på att det aldrig är försent. Man kan alltid ändra sig.. eller??

Imorgon blir det att äta tårta..Inte helt fel..

Jörgen när blir det en kryssning??


28/3-08

Fredag
Den här dagen kommer aldrig mer tillbaka, (vilken upptäckt, skratta inte åt mig julia). Den här dagen ska jag faktiskt inte fylla med så mycket, tänkte gå ut på en promenad du . Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Det jag vet är att det är mellan 13-18. Så Känns länge kvar, jag som har varit vaken nåra timma nu. Vaknade nämligen kl. 5 så det blir en lång dag.

Tiden. tiden bara försvinner, det har gått två veckor utan att jag har hunnit reflektera. Jag har varit för insjunken i min böcker...Men är det värt all tiden. Jag vet inte faktiskt.. Klarar jag tentan så är det väl värt det!

Det känns som det var längesen jag var hemma. Jag har hunnit plugga som ett as. träffat min kära korrekompis :) Gått på stan med henne, snackat lite skit. Bara varit.. Känns verkligen bra, vet inte vad jag skulle gjort utan henne. En räddande ängel i nöden, hon är så himla bra, men hon förstår nog inte det. Korrelivet utan henne skulle inet vara så roligt.. Så


Så det kan gå

Så det kan gå.. Nu har jag lärt mig när det känns som en tenta har gått åt skogen är de gånger som jag lyckas. Fick nämligen VG på sista tentan här nu, vilket känns väldigt skönt!! Fattar inte hur jag lyckades med detta, helt otroligt konstigt.. Helt sjukt..& ganska skönt faktiskt.. Men nu är det ny tenta som väntar.. Så

I helgen har jag varit helt utsalgen kroppen pallar inte.. värker i benen.. Känns inte alls bra. Får inte i nå mer i min hjärna just nu..

Dock måste jag säga att det finns helt otroligt bra och roliga människor.. =)
Snart kommer jag hem..

Fredag kväll

Äntligen helg, inte för att det spelar så stor roll.. Plugget hänger ändå över mig och det känns inte så kul, men det är faktiskt ganska lärorikt. Sitter just nu och försöker besvara en fråga. Frågorna är stor och komplexa och känns lite för stora för att kunna reda ut helt och hållet just ikväll.
Men det är konstigt att det kan vara så spännande, men det skulle vara ännu roligare om det inte tog så lång tid.. Idag har jag läst ca 100 sidor men känner mig inte så nöjd fattade kanske 1/4 av allt som stod så det känns inte så himla bra.. Dock har jag snart läst mig igenom all kurslitteratur vilket känns väldigt skönt!!

Nej nu ska jag dyka ner  frågan som handlar om  hur Sverige förändrades socialat och ekonomiskt 1720- 1865

Snart påsk :)

Det finns så underbara människor



Det finns så underbara människor, men egenligen förtjänar man inte att ha dem..

Tack för ikväll!! Tack för att ni tar er tid, Tack för att ni orkar..!! tack för att ni finns!!

Verkligheten kommer

Mars månad, hur kan tiden gå så himla snabbt ?? Vart tar tiden vägen igentligen..
Jag åker hem till påsk ska bli skönt, träffa min Julia. Jag undra om jag är inne i en kris. Men min separationsångest verkar bara bli värre. För ingenting kommer ju bli som förr, men det burkar ju ändå bli bra tillslut.. Det blir det ju alltid. Men just nu känns det inte bra. Jag hatar alla förändringar jag tappar kontrollen, jag vet inte vad som kommer hända eller hur saker kommer att bli.

Fast att helgen har varit bra, så har hela dagen varit fylld med ångest och tvivel. Ibland kan man lura sig själv till att må bra, men all shopping hjälpte inte ett skit. Kläderna ligger kvar i påsarna.

Positiva tankar:
Jag har jobb i sommar, men har sökt lite annat än då :) Jag behöver en ny utmaning annars kvävs jag av alla rutiner.

Sleep tight


Ensamt

Ensamt.. Nu är de väldigt ensamt å tomt.. mammas och pappas besök blev väldigt intensivt..
På torsag var vi ute å åt på Marco`s, roligt att alla svenskar använder apostrofer titt som tätt... en parantes på det hela.. Fredag åkte vi till stockholm.. Jag tänkte vara lite kulturell och gå på medeltids museet med det var flyttat och i den nya lokalen fanns bara en bråkdel av allt som finns på det riktiga, så jag kände mig inte så kulturell. Det blev lite shopping, inte för att det gjorde mig lyckligare, inte denna gång iallafall. Efter de blev det middag och musikalen footlose. Helt okej, men har sett bättre..
Idag blev det bara frukost sedan åkte mamma å pappa till nåra vänner, så där var helgen med mammi och pappi slut. Jag åkte iaf till Camilla och tittade deras lilla nyfödda. :)
Nu sitter jag hemma å deppar..Kläderna gjorde mig inte lycklig bara mer fattig..

Tar väl å pluggar lite ikväll å äter kladdkaka..

RSS 2.0