OS 2010

Det är os för hela slanten. Det går varmt och jag sitter så klart klistrad framför tv:n. Det är kul att Sverige plockar medaljer. Att inte norrmännen tror på oss gör inte så mycket.Vi slog iaf Norge idag och det var väl skönt. Undra om vi kan ta 2 medaljer till.. bara vänta och se.

Snart börjar det alpina tävingarna. Varför ska dimman komma nu, kommer storslalomen komma att bli inställd?.. Vi får vänta och se. Pärsson som har satt banan så nu är det bara att hoppas på det bästa.


Vid sidan om OS så, så funderar man lite på infrastrukturen här i Sverige. Det känns som att sverige har samma problem som england har när lite  nederbörd i form av snö kommer. Att bli sen till jobbet är ganska vanligt. På nått sätt måste man lösa problemen med växelfel, fordonsfel osv.Det är lite patetiskt att säga "pga av rådande väderlek så förekommer kraftiga förseningar" Det är minus 10 grader och solen skiner. Vaddå pga rådande väderlekt. Hur kan man säga det den vackraste första vårdag som vi har?

Folk är irriterade, men man sitter där man sitter och man kan inte göra så mycketJag förstår folks frustration, men vad hjälper det. Vem ansvar för förseningarna, alla resegarantier tas bort. Det tycker jag är dåligt. Betala fullt pris för nått sominte funkar. ??

Det går inte att klaga.. livet är sånt. Men jag hoppas att det gör en långsiktigt lösning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0